Pohjoismaiden mestari 2023

Pohjoismaiden mestaruudesta kilpailtiin Ruotsin Vårgårdassa 26.-27.11. Ottelussa Suomen joukkue menestyi hyvin, sillä Pekka Hämäläisen omistama Peräpöksän Raksu voitti Pohjoismaiden mestaruuden ja Raksusta tuli myös Ruotsin käyttövalio.

Suomen joukkueesta Peräpöksän Paukku, om. Kari Järvi oli kuudes  ja saavutti sunnuntaina ykköstuloksen kauriin ajolla Pohjoismaiden käyttövalion arvon. Norsbäckens Isa, om. Tero ja Annika Rimpioja) sijoittui seitsemänneksi. Joukkueenjohtajana toimi Toivo Kangas.

Joukkuekilpailussa Suomen ja Ruotsin paremmuus ratkesi ajominuuttien perusteella, sillä joukkueet päätyivät tasapisteisiin. Vertailussa Suomi voitti Ruotsin, joten Suomi voitti myös joukkuekilpailun. Onnittelut mestarille joukkoineen ja koko Suomen joukkueelle.

Mestari Raksu ja Pekkä Hämäläinen