Kilpailusäännöt

Suur-Savon Beagle ry:n mestaruuskokeen säännöt

Mestaruuskoe järjestetään vuosittain ja anotaan jäsentenvälisenä, rajoitettuna BEAJ-kokeena. Ajankohta ja pitopaikka vahvistetaan vuosittain Suur-Savon Beagle ry:n johtokunnan järjestäytymiskokeessa. Kokeeseen osallistuvan beaglen omistajan on oltava Suur-Savon Beagle ry:n jäsen ilmoittaessaan koiraa kokeeseen. Koetoimikunta voi niin halutessaan hyväksyä myös muita osallistuvia beagleja, mutta nämä koirat eivät kilpaile Mestaruuskokeen voitoista.

Ensimmäiseen kokeeseensa osallistuvat beaglet palkitaan ja koe on ilmainen.

Mestaruuden voittaa korkeimman pistemäärän saavuttanut beagle.

Yhdistyksen jäsen voi kilpailla kokeessa useammalla omistamallaan beaglella.

Suur-Savon Beagle ry:n johtokunta on vahvistanut nämä säännöt 13.2.2024

 

Vuosittaisen kolmen beagle-ajokokeen kiertopalkinnon säännöt

v. 2016 – 2026 Suur-Savon Beagle ry:n alueen NARTTU-beagleille.

Kiertopalkinnon lahjoittaja: Olli Seppänen, Mikkeli

nimi: ELLIN PYTTY

  1. Palkinto luovutetaan kiertopalkintona Suur-Savon Beagle ry:n vuosikokouksessa vuosittain korkeintaan kotimaan kolmen kokeen yhteenlasketun parhaan pistemäärän saavuttaneelle naaras-beaglelle.
  2. Palkinnon saa lopullisesti omakseen kolmella vuosittaisella kiinnityksellä saman omistajan narttu tai –beaglet. Jos lopullinen palkinnon voittaja ei ole ratkennut vuoteen 2026 mennessä, palkinnon saa omakseen palkintoon kaiverrettujen yhteenlaskettujen pisteiden voittaja, jotka muodostuvat koko palkinnon kierron ajalta.
  3. Palkinnon vuodeksi haltuunsa voittaneen tulee omalla kustannuksellaan kaiverruttaa palkintoon voittaneen beaglen titteli, nimi, rekn:ro, pistemäärä, omistaja ja vuosiluku.
  4. Palkinto tulee tuoda tai toimittaa vuosittain Suur-Savon Beagle ry:n vuosikokouspaikalle tai viikkoa ennen vuosikokousta Suur-Savon Beagle ry:n puheenjohtajalle.

SUUR-SAVON BEAGLE RY, Juvalla, 25.2.2017

Johtokunta, Olli Seppänen

Vastaavat säännöt kulkevat palkinnon mukana.

Suur-Savon Beagle ry

 

2023 – 2033 Suur-Savon Beagle ry:n alueen UROS-beagleille.

Kiertopalkinnon lahjoittajat: Marita ja Matti Tarkiainen, Mikkeli nimi: ROOPEN JA POTEN MALJA

  1. Palkinto luovutetaan kiertopalkintona Suur-Savon Beagle ry:n vuosikokouksessa vuosittain korkeintaan kolmen kokeen yhteenlasketun parhaan pistemäärän saavuttaneelle uros-beaglelle.
  2. Palkinnon saa lopullisesti omakseen kotimaan kolmella vuosittaisella kiinnityksellä saman omistajan urosbeagle tai –beaglet. Jos lopullinen palkinnon voittaja ei ole ratkennut vuoteen 2032 mennessä, palkinnon saa omakseen palkintoon kaiverrettujen yhteenlaskettujen pisteiden voittaja, jotka muodostuvat koko palkinnon kierron ajalta.
  3. Palkinnon vuodeksi haltuunsa voittaneen tulee omalla kustannuksellaan kaiverruttaa palkintoon voittaneen beaglen titteli, nimi, rekn:ro, pistemäärä, omistaja ja vuosiluku.
  4. Palkinto tulee tuoda tai toimittaa vuosittain Suur-Savon Beagle ry:n vuosikokouspaikalle tai viikkoa ennen vuosikokousta Suur-Savon Beagle ry:n puheenjohtajalle.

Vastaavat säännöt kulkevat palkinnon mukana.

Suur-Savon Beagle ry

13.2.2023

 

Vuosittaisen parhaan beaj-kokeen palkinto

Palkinnon lahjoittaja Suur-Savon Beagle ry

Palkinto luovutetaan kiertopalkintona Suur-Savon Beagle ry:n vuosikokouksessa vuosittain kotimaan yhden kokeen parhaan pistemäärän saavuttaneelle beaglelle.
Palkinnon saa lopullisesti omakseen kolmella vuosittaisella kiinnityksellä saman omistajan beagle tai –beaglet. Jos lopullinen palkinnon voittaja ei ole ratkennut vuoteen 2032 mennessä, palkinnon saa omakseen palkintoon kaiverrettujen yhteenlaskettujen pisteiden voittaja, jotka muodostuvat koko palkinnon kierron ajalta.
Palkinnon vuodeksi haltuunsa voittaneen tulee omalla kustannuksellaan kaiverruttaa palkintoon voittaneen beaglen titteli, nimi, rekn:nro, pistemäärä, omistaja ja vuosiluku.
Palkinto tulee tuoda tai toimittaa vuosittain Suur-Savon Beagle ry:n vuosikokouspaikalle tai viikkoa ennen vuosikokousta Suur-Savon Beagle ry:n puheenjohtajalle.

Johtokunta