Haaste/Muisto-ottelu 25.11.2023

Kaakon Beagle ry on järjestänyt jo monta kertaa muisto/haasteottelun Kouvolan Kimolassa.  Tällä kertaa  Yhdistysten välisessä haastessa kilvoiteltiin Kymen-Karjalan Ajokoirayhdistyksen, Suur-Savon Beagle ry:n ja Kaakon Beagle ry:n kesken kahden koiran yhteistuloksella. Valitettavasti kilpailuun ilmoitettu toinen Suur-Savon Beaglen edustaja joutui jäämään pois isännän sairastumisen takia. Kilpailun sääntöjen mukaisesti osallistujamäärää voi täydentää, tällä kertaa kahdella beaglella. Nämä koirat eivät osallistuneet joukkuekilpailuun, eivätkä pääpalkinnon eli Sthilin moottorisahan tavoitteluun. Kymen-Karjalan edustajien suomen ajokoirat voittivat joukkuekilpailun. Koirakohtaisen kilpailun voitti suursavolainen beagle Kummun Haukun Däni.

  1. KUMMUN HAUKUN DÄNI, MATTI Partonen BEAJ 1  66,46
  2. HITTAVAINEN, SUVI JA EINARI Kapiainen AJOK 2  61,25
  3. EKA, OSSI HILDEN           BEAJ 2  51,79
  4. VIITAKIITÄJÄN URHO, JUSSI KOLKKA   BEAJ 0  33,38
  5. MÄKIKALLION ILARI, MARTTI HEIKKILÄ     AJOK 0  32,67
  6. ASTALAN YLLÄTYS, SUVI JA AKI HAUHIA  BEAJ 0    1,50
  7. PERÄRÄPÖKSÄN TOPI, YRJÖ KORKALAINEN JA TUIJA HASU luopui

Matti Partonen oikealla