Rotujen ottelu 29.9.2021

Tällä kertaa kokeen järjestäjänä toimi Suur-Savon Ajokoiramiehet ry ja koe pidettiin Kangasniemellä, Salmenkylän Metsästysseuran majalla. Ylituomarina toimi Auvo Partti. Kokeeseen osallistuivat kaksi suomenajokoiraa, kaksi beaglea ja kaksi dreeveriä. Kyseinen koe käytiin melko tyynessä ja kauniissa syyssäässä. Jokaisesta maastosta yhtä lukuun ottamatta löytyi vähintään yksi ajettava, ajot jäivät kuitenkin melko lyhyiksi. Kokeen voittivat dreeverit. Ensi vuonna on heidän vuoronsa järjestää tapahtuma.

Tulokset:

  1. Dreeveri Jupe 56,92 p. om. Vesa Hokkanen Kangasniemi
  2. Dreeveri Arosuon Iitu 39,63 p. om. Ville Kemppi Pieksämäki
  3. Suomenajokoira  Rauhasalmen Nasta 33.29 p. om. Manu Korhola Mikkeli
  4. Beagle My only Choice Casper 16.29 p. om. Lauri Airaksinen Mikkeli
  5. Beagle Peräpöksän Kata 15.04 om. Olavi Malmberg Juva
  6. Suomenajokoira Omun Vares 4,00 p. om. Tenho Pulkkinen Mikkeli