Syyspäivät 21.8.2021

Tapahtuma järjestettiin Säynätin kodalla Mikkelissä. Paikka on kaikkien kaupunkilaisten yleisessä käytössä, mutta soveltui hyvin tämänkaltaisen kokoontumisen pitopaikaksi. Kuuden maissa aamulla kodalle saapui yksitoista beaglea kuljettajineen aamukahville ja -palalle. Osallistujajoukko koirineen kuunteli tarkkaavaisena, mihin päin maastoon lähdetään ja kenen kanssa. Airaksisen Lauri oli saanut hyvin maastoja ja kiitämme niistä Norolan Metsästysseuraa ja Harjumaan Riistamiehiä. Jänisten jalkeille saaminen oli yllättävän vaikeaa, mutta löytyihän niitä lopulta. Kaksi tuomariharjoittelijaa suoritti ensimmäisen harjoittelunsa ylituomari Olavi Malmbergin ohjaamana.  Tyytyväinen joukko palaili kodalle makkaran, lihapiirakan, omenien ja pikkutomaattien syöntiin n. klo 11. Samaan aikaan tuli lisää jäseniä koirineen syömään ja tapaamaan tuttuja. Jälkiruoaksi tarjosimme nokipannukahvit ja Lampisen Tuulan paistamat muurinpohjaletut. Paikalla vieraili päivän aikana nelisenkymmentä henkilöä. Osallistujat esittelivät itsensä ja kaikki paikalle saapuneet 15 beaglea. Suurkiitos talkoolaisille ja mukana olijoille. Todennäköisesti järjestämme ensi vuonna vastaavan tapahtuman jossakin päin aluettamme.

Alla olevissa kuvissa ensikertalaisia beagleja omistajineen ja osallistujajoukkoa.