Jukurien kotipelien liikenteenohjaus kaudella 2023

Suur-Savon Beaglein talkooporuka on ollut ohjaamassa autoja parkkiin parin viimeisen kauden aikana kotipeleissä. Talkooryhmässä on mukana vajaat parikymmentä henkilöä ja koko kaudelle on sovittu vuorolista etukäteen vuoroilloista. Kaikki perustuu omaan suostumukseen ja osallistuja on voinut tehdä vaikka yhden vuoron koko kauden aikana. Vuoro alkaa 1,5 h ennen pelin alkua ja päättyy fanibussien lähdettyä alueelta. Liikenteenohjaajat, joilla ei ole järjestyksenvalvojan korttia ovat tämän ajan ulkona ja huolehtivat pihan- ja hätäpoistumisteiden väylien toimivuudesta. Järvestyksenvalvojat tekevät pelin aikana hallissa heille osoitettuja tehtäviä. Muut talkoolaiset tulevat Lahnaniemen Erästä, Reserviläisistä, Mikkelin Urheiluautoilijoista. Mikkelin Kilpaveikoista jne. Illan aikana tarjotaan järjestäjien puolesta kahvit ja kahvileivät alennettuun hintaan.  Saamme näistä illoista tuloja esimerkiksi Ajovoittaja-otteluun ja muihin tapahtumiimme.  Kiitos kaikille mukana oleville! Otamme mielellämme uusia talkoolaisia mukaan. Tehtävät ovat helppoja ja koiraharrastajille ulkona oleminen sopii hyvin. Yhteyshenkilönä toimii Veli-Matti Hannikainen 0505945007.

Joskus voi viima ja pakkanen tuivertaa, mutta sillloin pukeudutaan vaikka näin.