Syyskauden Avaus 27.8.2022

Tapahtuma järjestettiin tällä kertaa Rämälän Metsästäjien kodalla Mikkelissä. Kuuden maissa aamulla kodalle saapui viisi beaglea omistajineen ja yksi lähti suoraan kotoaan maastoon. Kodalla kerrottiin aamulla ryhmille maastot ja juotiin aamukahvit. Lämmin yö ja pitkään jatkunut kuivuus tekivät ajojen saamisen haasteelliseksi. Melkein kaikki koirat löysivät kuitenkin ajettavan ja saivat sitä pätkän ajettua. Pisimmän ajon, n. 50 minuuttia, sai ensi kertaa mukana ollut beagle. Yhdentoista jälkeen aamupäivällä lounaaksi tarjoiltiin grillimakkaraa, muurinpohjalettuja ja pikkutomaatteja nuotiopannukahvien kanssa. Paikalla vieraili päivän aikana nelisenkymmentä henkilöä ja kymmenen beaglea. Kotiin viemisiksi jaettiin halukkaille edellisen illan jäissä hiletettyjä nuottamuikkuja ja tomaatteja. Kiitos kaikille mukana olleille ja talkoolaisille.