Suomen Beaglejärjestön vuosikokous 19.3.2022

Kokouksen järjestelyistä vastasivat Kaakon Beagle ry ja Suomen Beaglejärjestö ry. Kokouspaikkana toimi Hotelli Salpa Luumäellä. Kokoukseen osallistui 63 kokousedustajaa ja heillä oli 182 valtakirjaa käytettävänään. Viime vuoden kokoontumisrajoitusten vuoksi nyt pidettiin vuoden 2021 ja 2022 sääntömääräiset vuosikokoukset samalla kertaa. Keskustelu oli vilkasta ajovoittajan valintasäännön muutosesityksistä. Kokousväki päätti, että valmistellaan uusi esitys seuraavaan kokoukseen Timo Kilpeläisen esityksen pohjalta ja lohkojen mielipidettä kuunnellen. Sääntötoimikunta valmistelee ja päivittää myös rotujärjestön säännöt huomioiden kokousväen evästykset. Kasvattajia ja ansioituneita henkilöitä palkittiin. Suursavolaisille kultainen ansiomerkki myönnettiin Anne Vornaselle ja hopeinen Annamari Mannerille. Peräpöksän kennel, Olavi Malmberg voitti kasvattajakilpailun

Kultainen ansiomerkki
Anne Vornanen keskellä
Kasvattajakilpailun voittaja
Olavi Malmberg, Peräpöksän kennel.
Hopeinen ansiomerkki
Annamari Manner