Rotuottelu 10.9.2020

Kokeen järjestäjänä toimi Suur-Savon Beagle ry ja koe pidettiin Luoteis-Juvan Erän majalla. Koejärjestelyistä vastasivat Eila ja Olavi Malmberg. Ylituomarina toimi Anne Vornanen ja sihteerinä Samuli Jalkanen. Kokeeseen osallistuivat sääntömme mukaiset kaksi ajokoesääntöjen alaista koiraa kutakin rotua kohden eli kaksi suomenajokoiraa, kaksi beaglea ja kaksi dreeveriä. Yöllinen ja koko päivän jatkunut kova sade ja puuskittainen tuuli vaikeuttivat kokeen kulkua ja tulostasoa.  Kokeen voitti dreeveri Mäkrävuoren Ilmu, om. Pekka Purhonen Juvalta ja  ottelun suomenajokoirat yht. pistein 62,87. Kiitos kaikille mukana olleille, järjestäjille ja maastoista ja koepaikasta Luoteis Juvan Erälle.

Tulokset:

  1. Dreeveri Mäkrävuoren Ilmu, om. Pekka Purhonen, Juva  55,67 p.
  2. Suomen Ajokoira Eräsoinnun Allu, om. Tatu Partti , Kangasniemi  31,54 p.
  3. Suomen Ajokoira Mutka-Jussin Sissi, om. Siiri Takkinen ja Sari Jetsonen, Pieksämäki 30,33 p.
  4. Beagle Satu, om. Markku Lampinen, Mikkeli 18,88 p.
  5. Dreeveri Koivukulman Biittiä-Peeveli, om. Rauno Mikkonen, Rantasalmi 3,00 p.
  6. Beagle Tavajs Xilia, om. Antti Pappinen, Mäntyharju 0 p.