Syyspäivät 22.8.2020

Tapahtuma järjestettiin Norolan Metsästysseuran Myyrylän kartanolla. Aamu alkoi varhain jo kello kuusi aamupalalla, jonka jälkeen siirryttiin pienissä ryhmissä eri maastoihin. Kuiva ja tuulinen keli vaikeutti jäniksien löytymistä.Ajoja kuitenkin saatiin ja beaglet saivat treenata heille uusissa maastoissa. Maastosta tultaessa Parkkisen Esko järjesti ilmakivääriammunnan ja ohjelmassa oli myös pallonheittoa lapsille. Tämän jälkeen nautittiin maukas lohikeitto ja jälkiruokana kahvi ja marjapiirakkaa. Lounaan jälkeen muistettiin Marita ja Matti Tarkiaista heidän vietettyään tänä vuonna 80-vuotismerkkipäiviä. Tämän jälkeen esiteltiin paikalla olleet 14 beaglea je kerrottiin päivän maastotapahtumista. Tapahtumaan osallistui 40 henkilöä, kotimatkalle lähdettiin vesisateen saattelemina. Kiitos Norolan metsästysseuralle kokoontumispaikasta, maastoista ja maasto-oppaista. Maastoja oli myös Viran Metsästäjiltä ja Luoteis Juvan Erältä. Kiitos emännille Lea Pietiäinen ja Marita Tarkiainen maittavista tarjoilusta.
Ammunnan kolme parasta:

Jari Venäläinen 103
Hanna Suhonen 102
Annamari Manner 100

Runsas osallistujajoukko
Marita ja Matti 80-v

 

 

 

 

 

 

 

Kavereita
Pallonheittäjät