Eräsavut 16.12.2023

Tilaisuus järjestettiin 16.12 klo 14.00 alkaen Kyrönpellossa Mikkelissä. Järjestelyistä vastasivat Mikkelin RHY, Mikkelin Ampujat, SML Suur-Savon piiri ja Suur-Savon kennelpiiri. Kansanedustaja Vesa Kallion alkutervehdyksen jälkeen Vuoden erähenkilöksi valittiin Jani Hotanen, Vuoden eräseuraksi Otavan Metsänkävijat ja Vuoden Eräkoiraksi Petri Uotisen omistajama Hullanvuoren ML Viki. Suur-Savon kennelpiirin edustaja Irmeli Partio esitteli pimenevässä illassa metsästyskoirarotujen edustajia näyttelyryhmittäin. Paikalla vieraili noin yhdeksänkymmentä vierasta ja joulupukki ehti myös paikalle. Mikkelin ampujien tiloissa tarjottiin joulupuurot ja torttukahvit. Makkarat paistettiin omatoimisesti nuotiolla ja jätkänkynttilät valaisivat ulkoalueen näyttävästi. Jyrki Koivikko toivotti Hyvää Joulua kaikille ja julisti metsän eläimille Joulurauhan.