Liity jäseneksi

Haluatko liittyä jäseneksi?

Oletko beagle -harrastaja, rodusta kiinnostunut tai kenties harkitset beaglen hankkimista? Olet tervetullut mukaan yhdistykseemme saamaan tietoa ja jakamaan kokemuksia muiden beagleharrastajien kanssa!

Yhdistyksen tehtävänä on alueellaan edistää beagle-koirien kasvatusta sekä niiden ulkomuodon ja metsästyskelpoisuuden parantamista ja toimia yhdyssiteenä  beagle-koiria harrastavien henkilöiden keskuudessa.

Tätä varten yhdistys:

  1. Järjestää jäsenilleen kerho- ja metsästäjäiltoja.
  2. Järjestää kenneltoimintaa koskevia esitelmä- ja valistustilaisuuksia.
  3. Toimeenpanee palkintotuomarikursseja ja neuvottelutilaisuuksia.
  4. Johtaa jalostustyötä.
  5. Toimeenpanee koiranäyttelyitä ja –kokeita.
  6. Valvoo jäsentensä luvallisia etuja yhdistyksen tarkoitusperiä toteutettaessa.
  7. Pitää jäsenistään luetteloa.

Saat myös jäsenetuutena:

Kun yhdistyksen jäsenen koiraa käytetään ensimmäisen kerran yhdistyksen järjestämässä ajokokeessa, osallistumismaksua ei peritä (osallistumismaksu enintään 50 €).

Yhdistyksen jäsenen omistama koira voi osallistua Suur-Savon kennelpiirin alueella järjestettävään ryhmänäyttelyyn ensimmäisellä kerralla niin, että osallistumismaksu hyvitetään koiran omistajalle jälkikäteen. Hyvityksen edellytyksenä halvin, ajoissa ilmoitettu osallistumismaksu, enintään 50 €.

Jäsenmaksu

10€ jäsenmaksu

5€ samaan talouteen kuuluvat muut perheenjäsenet

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun Suur-Savon Beagle ry:n  tilille FI42 5088 0050 0098 14 Suur-Savon Osuuspankki. Ilmoitathan sihteerille nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Kiitos

Lisätietoja

Lisätietoja jäsenmaksuun liittyviin kysymyksiin antaa yhdistyksen sihteeri Teemu Ylönen.