Reppukoe 16.9.2022

Yhdistyksen ensimmäinen ns. reppukoe järjestettiin Mikkelissä. Kokeen purkupaikka oli Suur-Savon kennelpiirin toimisto. Reppukoe tarkoitti tällä kertaa sitä, että aamulla ryhmät arvottiin maastoihin ulkona. Auton konepelti toimi pöytänä ja otsalampusta saatiin valoa aamun pimeyteen. Koepäivän tarjoilut olivat koiranomistajan vastuulla, ainoastaan pullakahvit tuli järjestäjien puolesta maastosta tultaessa. Osallistumismaksu oli edullinen, 20 €. Kokeeseen osallistui neljä beaglea ja vähintään yksi ajettava löytyi yhtä koiraa lukuun ottamatta kaikille koirille. Ylituomarina toimi Olavi Malmberg ja sihteerinä Arto Manner.  Seuraava vastaava koe järjestetään Juvalla 12.11.2022. Tervetuloa mukaan.

Tulokset:

   1. Peräpöksän Haka om. Jouni Liukkonen, Pieksämäki        63,96 p.
   2. Helisalon Jukke om. Oskari Purhonen, Juva                       45,00 p.
   3. Erä-Ahmatin Elli om. Veli-Matti Hannikainen, Mikkeli    30,00 p.
   4. Peräpöksän Raksu om. Pekka Hämäläinen, Mikkeli             3,00 p.
Peräpöksän Haka
Helisalon Jukke