Ajovoittaja 2024

Ajovoittaja-ottelu 2024, Mikkeli 15. – 17.11.2024

Suur-Savo on tunnettu beaglemaakunta, niin menestyvistä koiristaan kun laadukkaasta kasvatustyöstäänkin.
Täällä tunnetaan beaglet ja niiden kujeet. Olemme kokeneita arvokilpailujen järjestäjiä, Ajovoittaja-ottelu osui kohdallemme jo kolmannen kerran, Maaottelukin on täällä kisattu.
Odotamme marraskuista Ajovoittaja-ottelua innolla ja lupaamme tehdä parhaamme, että kisavieraat viihtyvät. Emmekä suinkaan unohda runsaslukuista nettiseuraajajoukkoakaan.

Keskuspaikkana toimii Visulahden Matkailukeskus, joka on tullut viime vuosina tutuksi useiden eri metsästyskoirarotujen arvokilpailujen kisakeskuksena. Se sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin laidalla, vanhan vt 5:n (nykyisin 4500) varrella. Koemaastoja ajatellen hyvin keskeisellä hollilla.

Visulahti on palveleva ja monipuolinen alue, jossa koeväelle on varattu hyvätasoiset majoitusmökit, jotka sijaitsevat vain 200-300m päässä kilpailukeskuksesta, Ravintola Kulkurista.

Pyrimme palvelemaan koko kilpailutapahtuman aikana myös nettiyleisöä parhaalla mahdollisella tavalla. Haastatteluja, tilannekatsauksia maastoista, tunnelmia ja tietysti tuloksia sillä aikataululla, jonka koetapahtuman eteneminen mahdollistaa.
Meitä voi seurata facebookin kautta ja Suomen Beaglejärjestön Ajovoittaja sivuston kautta.

https://www.beaglejarjesto.fi/ajovoittaja/

Facebook: Ajovoittaja 2024 – Mikkeli  (avataan elokuussa)

Tämän Ajovoittaja-linkin alasivuilta löytyy tarpeellista tietoa aikatauluista, osallistujista, keskuspaikasta ja majoitustiloista.
Sieltä löytyy myös tarvittavat yhteystiedot, ottelutoimikunnan jäsenet, tukijamme sekä tietenkin ottelun suojelijan esittelyn.
H-hetken lähetyessä lohkokokeiden jälkeen esittelemme myös pääosanesittäjät, eli paikkansa Ajovoittajaan lunastaneet koirat taustajoukkoineen.

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan tapahtumaamme!